dj για γάμο και πάρτυ!

Γεια σας είμαι ο Βαγγέλης Κάππας ιδιοκτήτης της εταιρίας djgamos επαγγελματίας dj για γάμο – dj για party και σύμβουλος διασκέδασης κοινωνικών εκδηλώσεων.

dj kappas vagelis
Dj σε γάμους – εκδηλώσεις ξεκίνησα την πορεία μου το 2000 και μέσα σε 16 χρόνια ξεπέρασα τις 2000 κοινωνικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα dj για γάμο σε πόλεις όπως Αθήνα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Βόνιτσα, Αστακός, Λευκάδα, Πάτρα, Αίγιο, Άμφισσα, Ιτέα, Ακράτα, Γαλαξίδι, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Λουτράκι .

 

Με λίγα λόγια σε όλη την Ελλάδα.
 
Το μεγαλύτερο χάρισμα μου είναι η αντίληψη των πελατών ή καλεσμένων του εκάστοτε χώρου όπου εργάζομαι είτε είναι ένα club, είτε χορός,βάπτιση ή γαμήλια εκδήλωση.
Μου αρέσει η  φρέσκια, μοντέρνα μουσική, και ιδιαίτερα τα νέα χορευτικά hits.Φυσικά δεν μπορώ να αντισταθώ στα ακούσματα του frank sinatra, nina simone, pink martini, μεγάλωσα με disco έζησα πολύ καλά  90s όπου μας έβρισκε το ξημέρωμα στα club . Λατρεύω να βλέπω των κόσμο να ξεσηκώνεται και να ξεφαντώνει μέχρι το πρωί.Η λεπτομέρεια για μένα έχει μεγάλη σημασία σε όλο το φάσμα της εκδήλωσης μουσικά και σαν παρουσία γιατί αυτή είναι που θα κάνει τη διαφορά.
Τι χαρακτηρίζει έναν καλό dj; Πως μπορούμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο για το γάμο μας;

Για να βρει ένα ζευγάρι τον κατάλληλο DJ για το γάμο του, είναι πολύ βασικό καταρχήν να ξέρει τι ζητάει και τι περιμένει εκείνη τη μέρα. Με δεδομένο αυτό, τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσουν σε ένα DJ γάμου είναι ο επαγγελματισμός, το εύρος ρεπερτορίου και η καλή αντίληψη του κόσμου.
Όταν επιλέγεις τον DJ του γάμου σου, πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξέρεις ότι δεν θα σε «κρεμάσει». Πρέπει να είναι στο χώρο από νωρίς για να στήσει τον εξοπλισμό του και να τον δοκιμάσει, έχοντας μεγάλο περιθώριο για να αντιμετωπίσει τα όποια απρόοπτα τυχόν προκύψουν. Πρέπει επίσης να έχει εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που κάποιο μηχάνημα τον «προδώσει» την ώρα της δεξίωσης.
Όσον αφορά το ρεπερτόριο, είναι προφανέστατα σημαντικό να μπορεί ο DJ να κινηθεί σε πολλά μουσικά είδη, προκειμένου να ικανοποιήσει λίγο πολύ όλους τους καλεσμένους και να μπορεί να εμβαθύνει όπου χρειάζεται. Από την άλλη είναι σημαντικό να γνωρίζει τα όρια του. Οι περισσότεροι DJs έχουν εξειδικευτεί σε κάποια μουσικά στυλ και είδη, ανάλογα με τα προσωπικά τους γούστα και την εμπειρία τους. Αν το ζευγάρι ζητάει κάτι πιο εξειδικευμένο πρέπει να ξέρει αν ο υποψήφιος DJ μπορεί να αντεπεξέλθει.

 

Τέλος, το σημαντικότερο ίσως χαρακτηριστικό ενός καλού DJ είναι η αντίληψή του κοινού του. Πρέπει να είναι διαρκώς σε επιφυλακή, να αντιλαμβάνεται πότε ένας είδος κούρασε ή δεν τραβάει, πότε ο κόσμος χρειάζεται μια ανάσα για να μπορεί να συνεχίσει το χορό και με ποιο τραγούδι θα απογειώσει τον κόσμο.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας για να συζητήσουμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας γάμου και του πάρτυ σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι οτι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είναι απόλυτα επιτυχημένος ο γάμος και το πάρτυ σας και να μείνει πραγματικά μια αξέχαστη ευχάριστη εμπειρία τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας!